VABLJENI NA DAN ODPRTIH VRAT

V družbi SIJ Acroni, ki je del Skupine SIJ, ponovno odpiramo svoja vrata obiskovalcem. Najlepše vabljeni, da se nam pridružite! Spoznajte tehnološko napredno podjetje iz prve roke ter začutite utrip gorenjskega gospodarstva – v petek, 15. marca, ob 10., 14. in 16. uri ter v soboto, 16. marca, ob 10. in 12. uri. Zbirno mesto je pred vhodom v Upravo SIJ Acroni.*

SIJ Acroni je vodilni proizvajalec debele nerjavne pločevine v Evropski uniji in eden izmed stebrov gorenjskega gospodarstva. S 1400 zaposlenimi je tudi eden največjih zaposlovalcev na Gorenjskem. V zadnjih desetih letih smo v modernizacijo tehnologije in proizvodnih zmogljivosti v SIJ Acroniju vložili kar 325 milijonov evrov, proizvodnja jekla pa je danes že zelo sodobna in avtomatizirana.

V moderni družbi, ki je del stabilne in hitro razvijajoče se Skupine SIJ, cenimo znanje in izkušnje, zato spodbujamo trajni razvoj sodelavcev v izredno inovativno naravnanem okolju. Naši strokovnjaki razvijajo nova, tehnološko izpopolnjena jekla, za katera dobivamo najvišja priznanja. Pri nas bodo vedno našli prostor tisti, ki se želijo neprestano razvijati ter napredovati.

SIJ Acroni svojim zaposlenim ponuja tudi številne ugodnosti – sofinanciramo dodatno pokojninsko zavarovanje, spodbujamo in sofinanciramo športna udejstvovanja, organiziramo druženja zaposlenih in njihovih družinskih članov na športno-družabnih dogodkih, nagrajujemo najboljše in najbolj zveste sodelavce, obdarujemo zaposlene in njihove otroke ...

Veselilo nas bo, če se nam boste pridružili!

*Obiskovalce vljudno naprošamo, da se dogodka udeležijo v primerni obutvi. Za najmlajše priporočamo lastne čelade (npr. kolesarske).