Doživet izlet najboljših inovatorjev

Sredi junija, na sončno soboto, smo z najboljšimi inovatorji za leto 2014 odpotovali na nagradni inovacijski izlet Splavarjenje s koroškimi splavarji.

Vodstvu Acronija se zahvaljujemo, da je izlet omogočilo. Povabljenih je bilo 65 najboljših Acronijevih inovatorjev in inovatork. Vabilu se je na koncu odzvalo 12 sodelavcev. Kljub nekoliko manjši zasedbi smo preživeli zanimiv in doživet flosarski dan. Pridružili smo se ekipi izletnikov turistične agencije Alpetour z vodičem Klavdijem in Koroško ter reko Dravo prečesali po dolgem in počez.

Udeleženci nagradnega inovacijskega izleta smo bili: Andraž Papler, Martin Jeram, Peter Markelj, Dušan Kogoj, Marija Trivič, Roman Robič, Janez Robič, Rasim Rakovič, Igor Smolej, Miran Bricelj, Evel Gluhić in Stane Jakelj.

Naša edina ženska predstavnica Marija Trivič pa je postala tudi prava flosarka – splavarka s krstnim listom, saj je uspešno opravila flosarski krst.

Polni lepih vtisov in zadovoljni zaradi sproščenega druženja, tudi na temo, kako z inovacijsko kulturo prispevati k še uspešnejšemu Acroniju, smo se v večernih urah vrnili domov.

Želimo si, da bi tovrstna srečanja postala tradicionalna in tako krepila pripadnost zaposlenih. Ustvarjanje pozitivne energije  v odnosih ter inovacijske kulture med zaposlenimi sta temelj uspeha vsakega podjetja.

Hvala, ker sem lahko sodeloval z vami.
Stane Jakelj, razvojni inženir